Saint Cyprien (plage)

Trafohuisjes bVision.nl

Zelfs in zuid Frankrijk hebben ze trafohuisjes. De volgende foto is afkomstig van Carla van JustCarla. De foto is gemaakt in Saint Cyprien, een plaatst in de Midi Pyreneeën, tegen de Middellandse Zee aan. En vergis je niet, het is de derde jachthaven van Europa, alleen voor echt vertier moet je ergens anders wezen. Het huisje op de foto heeft meerdere doelen zoals je aan het woordje Postes kunt zien. Voor de rest is het meer een verdeelstation, waarschijnlijk voor een camping.

Coördinaten: 42.617665 en 3.004489 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

Dit bericht heeft één reactie

  1. carla

    Ha Sjoerd,
    het was niet voor een camping maar een straatje………… met 6 huizen heel afgelegen.
    vond het heel apart en moest gelijk aan je denken, ik dacht hier moet ik een foto van maken

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.