Beverwijk
Beverwijk

Beverwijk

Trafohuisjes bVision.nl

Het is beslist niet het mooiste trafohuisje in Beverwijk wat Han ons hier laat zien. Zeker niet met op de achtergrond het industrieterrein met de firma Bo-Rent. Het ligt aan de rotonde op de hoek Noorderweg/Flevoland. Maar het heeft iets wat andere huisjes niet (meer) hebben en waarvoor we Nuon, of Liander dankbaar moeten zijn. Ze hebben naast hun eigen reclame, gelukkig de oude kenmerken ook laten zitten. Zoals hier het wapenschild van de provincie Noord Holland, wat het Energie bedrijf Noord West er destijds op heeft laten zetten. Zo worden langzaam maar zeker toch kenmerken zichtbaar die door de jaren heen een stukje historie vertellen.

Trafohuisjes bVision.nl

De foto’s hierbij zijn afkomstig van Han Vogel:

 • http://www.hanvogel.nl/
 • http://fotohanvogel.blogspot.nl/
 • De coördinaten zijn 52;28;25.62744140625 en 4;40;22.2707748413(Google Maps)

  click to see the pictures big

  Trafohuisjes bVision.nl

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.