Spanning in Swalmen
Spanning in Swalmen

Spanning in Swalmen

Trafohuisjes bVision.nl

Hoe spannend kan het nog zijn na zoveel afleveringen, ik zit inmiddels op trafohuisje nummer 159. Eigenlijk niet dus. Maar het blijft knagen, ik ga gewoon door met verzamelen. Zoals het weinig spannende huisje van vandaag.Maar wel een huisje wat je met heel veel moeite kunt vinden. Waar je alleen maar tegenaan loopt als je er naar op zoek bent. Het is alleen maar een deur als je erlangs rijdt. Maar ook deze in het midden Limburgse Swalmen, aan de stationsstraat, krijgt een kans.
November

Trafohuisjes bVision.nl

Ik heb al eerder het geweldig mooie station van Swalmen in beeld gebracht. Maar dit trafoschuurtje wat ligt bij de veevoederfabriek van Hilkens krijgt ook een kans. Swalmen is een rustig, maar ook een saai dorp geworden na de aanleg van de A73 van Echt naar Venlo. Maar als je van rust houdt, is dit een mooie plaats met Roermond bijna op loopafstand…

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.