Ermelo
Ermelo

Ermelo

Trafohuisjes bVision.nl

September
Di Mario van het gelijknamige blog schreef het volgende:
Sjoerd.
Dit is voor mij jeugdsentiment. Tegenover Rozenlaan 1 staat een huisje… en bij dat huisje zit een speeltuin en in de speeltuin, heb ik vroeger gespeeld als kleuter. Want in het gebouw op de badhuisweg, waar nu de fysio zit, daar was vroeger mijn kleuterschool.

Trafohuisjes bVision.nl

De Kleuterhof. Met juf Annelies. En Juf Annelies was natuurlijk mijn eerste liefde. En ik had smaak moet ik zeggen. Ze is toevallig net deze zomer met pensioen gegaan. Een wereldtijd heb ik daar gehad.
Love As always
Di Mario.

Trafohuisjes bVision.nl

Daar weet ik dus uiteraard niet aan toe te voegen. Kleuterscholen kan ik niet tegenop. Ik vind het wel uitzonderlijk dat net daar een trafohuisje staat.

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Eén reactie

  1. Pingback: Toen was geluk heel gewoon – די מריו

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.