Spanning in Stolwijk
Spanning in Stolwijk

Spanning in Stolwijk

Trafohuisjes bVision.nl

Goedemorgen Sjoerd,
Hierbij de foto’s van het trafohuisje, voor- en achterkant. De graffiti staat op de achtermuur. Het huisje staat in de Beijersche bocht tussen Stolwijk en Gouda. ’t Beijersche is een buurtschap wat onder Stolwijk valt. Stolwijk valt sinds 1 januari j.l. onder de gemeente Krimpenerwaard. Klinkt een beetje ingewikkeld maar dat heb je met al die herindelingen. Ik heb je de foto’s in een klein bestand gestuurd, mocht je ze groter willen hebben geeft je maar even een seintje. Loop nogal eens ergens en altijd mijn fototoestel bij me, Zal opletten voor je.
Vriendelijke groet,
Marthy.

Trafohuisjes bVision.nl

Dat is een mooie binnenkomer voor iemand die de eerste keer reageert op mijn log. Want dat aanbod werd meteen in de praktijk gebracht, en ik kreeg twee mooie nieuwe foto’s, waarvoor dank. Alleen het vinden van het huisje op google maps was met deze uitleg nog niet makkelijk, De Beijersche bocht bleek de Schoonhovense weg te zijn en het huisje staat in the middle of nowhere. Maar, met wat geluk wel makkelijker dan het trafohuisje van de volgende week. Daar heb ik me echt rot op gezocht Jeanne… Het is een heel standaard trafohuisje wat Marthy hier heeft gevonden, maar wel bijzonder is de plaats waar dit staat. Je zou er hier namelijk geen verwachten. Zo in de bosjes met in de nabijheid geen activiteiten. Het eerste huisje uit deze omgeving, en het staat nu ook op de kaart.

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.