Spanning op de pastorie in Beek
Spanning op de pastorie in Beek

Spanning op de pastorie in Beek

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Het trafohuisje op deze pagina is er weer eens ene van eigen hand, en eigenlijk was het ook niet zo’n mooi huisje, maar wie het kleine niet eert… Want ik had geluk dat iemand anders pech had. Een klein stuk van dit huisje was een stroomkabel overgetrokken en deze monteur moest de spanning voerende delen spanningsloos maken. En daarvoor ging de deur van het huisje voor een ogenblik open en kon ik de onderstaande foto maken.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Links ziet u de trafo staan (10kV) en rechts de laagspanningsaansluitingen met alle (hoofd)zekeringen. Helaas, poppetje gezien, kastje dicht. Maar dat mocht de pret al niet meer drukken. De foto was gemaakt en de monteur moest weer verder uiteraard. Zo’n lastige fotograaf zit hij dan niet op te wachten.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

De foto is genomen aan de Oude Pastorie maar daarover later meer, want die Oude Pastorie zijn ze helemaal aan het restaureren en ik heb foto’s voor en dadelijk ook na de restauratie.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.