Verstopte spanning in Beek
Verstopte spanning in Beek

Verstopte spanning in Beek

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Hey, dacht ik een tijdje terug toen ik door Beek reed. Ik bevond me op dat moment in de Bourgognestraat waar ik moest wachten op een tegenligger. Wat steekt daar boven de schutting uit. Dat moet een trafohuisje zijn. Maar dit was mijn beste shot, daar kan ik niks mee. Dan maar eens een rondje maken, maar nergens kon ik dat huisje op de korrel nemen. Totdat ik in een zijstraat een parkeerplaats zag van een bedrijf. Er stond wel geen toegang voor onbevoegden en ja, daar stond het huisje in de verte.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Dus uitstappen en even gaan kijken of ik wat dichterbij kon komen. Dat leverde uiteraard het mooiste plaatje op. Geen graffiti, goed verzorgd, er kan toch niemand bij. En daarnaast ook nog een mooi model trafohuisje.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

In tegenstelling tot alle andere huisjes waarvan de ramen allemaal dichtgemetseld zijn zaten hier nog de stalen ramen in. Een super vondst dus. En voor degene die niet weten waar Beek ligt, Als je over de A2 naar Maastricht gaat kom je voorbij Vliegveld Maastricht- Aachen Airport, wat voorheen Vliegveld Beek heette.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.