Spanning in Scheveningen
Spanning in Scheveningen

Spanning in Scheveningen

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Marthy schrijft:
Ha Sjoerd,
Ik keek in een fotomap van afgelopen winter en kwam dit trafohuisje nog tegen waarvan ik de foto’s jou nog niet gestuurd heb. De foto’s zijn verleden jaar november genomen in Scheveningen toen we daar wandelde met onze kleinzoon. Het aparte van dit huisje is dat er aan de ene kant een schuurtje tegenaan gebouwd is en aan de andere kant zit de poortdeur van een tuin.
Lieve groet,
Marthy.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

En zeker, als je toch zo’n huisje in de tuin hebt mag je daar ook maximaal van profiteren is mijn mening. Ze zijn niet allemaal even mooi, dus moet je er wat van maken. Overigens is dit huisje mooi opgeknapt en zit er een nieuw dak op van geglazuurde tegels. Het is zelfs niet beklad.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

In Scheveningen ben ik ook al eens vaker op pad geweest. Toen was de pier nog in volle glorie aanwezig. Toen we er de laatste keer waren stond alles vrijwel leeg, maar ik zag dat er nu weer activiteiten zijn. Het is zo’n mooi gevaarte daar moet je als stad toch trots op zijn en het optimaal gebruiken en onderhouden.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.