Spanning in de Schoorlse duinen.
Spanning in de Schoorlse duinen.

Spanning in de Schoorlse duinen.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Spanning in de Schoorlse duinen, Een nieuwe misdaadroman geschreven door uw misdaadverslaggever met foto’s van Wieneke. Het had zomaar kunnen zijn. Maar we bedoelen uiteraard een iets andere spanning. Deze keer niet echt een trafohuisje, maar een metalen schuurtje in de duinen. Om precies te zijn bij het Dopersduin.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Dopersduin is ook een groepsaccommodatie en vergaderlocatie met een bijzondere achtergrond aan dezelfde oorsprongweg Een goede honderd meter van deze trafo. Dopersduin is van oorsprong een doopsgezind broederschapshuis. Het is 1932 gebouwd als een vakantiehuis waar doopsgezinden samen kunnen komen om te bezinnen en te ontspannen. Al ruim tachtig jaar staat ons huis open voor iedereen. Je hoeft niet doopsgezind te zijn, integendeel. Het maakt niet uit of (of waarin) je gelooft of niet, of waar je vandaan komt. Iedereen is welkom. (tekst op de site)

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Wieneke heeft met wat plakwerk geprobeerd om te laten zien hoe de situatie daar precies is. De Oorsprongweg loopt vlak langs dit erg hoge duin. Ze meent zelfs dat dit het hoogste duin is in Schoorl, maar dat wist ze niet zeker. Maar, ik kan dat bevestigen, Schoorl ligt aan de voet van de hoogste duinen van Nederland.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

En als je er eens wil gaan kijken moet je uiteraard hier zijn.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.