Vrijebanse spanning in Delft
Vrijebanse spanning in Delft

Vrijebanse spanning in Delft

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

De foto’s van dit mooi beschilderde trafohuisje, nou ja transformatorstation, deze week kreeg ik binnen via Emie, van de Wonen in de Caldese weblog. Ze stuurde me de foto’s van dit rechttoe, rechtaan trafohuisje in Delft. Ze schreef hierbij het volgende:
<Emie schrijft>
Ha Sjoerd,
De zon scheen, ik had mijn camera bij me en ik kwam uit de juiste richting om alsnog de twee andere illustraties op het trafo-huisje op de Vrijebanselaan te fotograferen.
Groet uit Delft
Emie (ter info: het eerste huisje had ik al en kunt u ook bij Emie zien)
</Emie schrijft>

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Bij het zoeken naar de plaats van het trafohuisje op Google kon ik het eerst niet vinden, een beetje logisch, want daar stond het nog in geheel onbeschilderde staat. Delft kent natuurlijk iedereen, maar ter info toch nog even dit uit Wikipedia:
Delft heeft een historische binnenstad, ontwikkelde zich in de 19e eeuw tot industriestad en profileert zich tegenwoordig, met de aanwezigheid van een Technische Universiteit en de onderzoeksinstituten TNO en Deltares, vooral als Delft Kennisstad met als slogan Creating History.
Binnen de geschiedenis van Nederland is Delft vooral bekend doordat Willem van Oranje er vanaf 1572 heeft geresideerd en er in 1584 werd vermoord. De Oranjes worden sindsdien traditioneel in Delft bijgezet. De bijnaam van Delft is de Prinsenstad.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.