Spanning in Middelburg
Spanning in Middelburg

Spanning in Middelburg

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Eigenlijk had het moeten zijn oude spanning in een nieuwe wijk in Middelburg. Want volgens mij is het trafohuisje veel ouder dan de woningen die er in de buurt staan. Maar dat mag de pret niet drukken. Het is verder gewoon een standaard huisje dat op de foto gezet is door Haba van haar weblog Habadroomt. Ze schreef hierbij de volgende tekst:
Goede morgen Sjoerd,
Ik zag toen ik gister naar mijn zoon toe reed, een trafo huisje staan. Maar even uitgestapt en op de foto gezet. Het staat in Middelburg op de hoek naast het huis op Duunmede 38 het huisje zelf had geen nummer.
groeten Haba

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.