Voltage in Bangkok
Voltage in Bangkok

Voltage in Bangkok

bVision & Photography

Vandaag weer eens geen trafohuisje maar weer een complete warboel aan draden waar de gemiddelde inwoner van Thailand geen spaghetti van kan maken. Deel twee deze week , de foto’s zijn gemaakt door Rob Alberts van het gelijknamige wordpressblog op vakantie in Thailand

bVision & Photography

De foto’s zijn gemaakt op en rondom de plaats waar hij verbleef. De chaotisch beelden spreken voor zich. Wie uit deze warboel nog iets weet te maken mag het zeggen.

bVision & Photography

Toch zit er enige eenheid in deze dradenmassa. De bovenste draden zijn hoogspanningsdraden welke worden afgetapt van onderliggende draden, direct via een trafo in de mast, of via een grond of gebouwentrafo. De dikkere draad is de nulleiding van de masten.

bVision & Photography

Bangkok overigens is de hoofdstad van Thailand en heeft meer dan 8 miljoen inwoners Het is de grootste stad van Thailand. De bevolking van de stad Bangkok en de eromheen aangrenzende omgeving is zelfs geschat op zo’n 15 miljoen inwoners. De stad is gevestigd op de oostelijke oever van de Menam, dicht bij de Golf van Thailand.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.