Spanning in Tel Aviv
Spanning in Tel Aviv

Spanning in Tel Aviv

bVision & Photography

Het Trafohuisje is deze keer afkomstig van Di Mario van Di Mario.info en had de bijgaande tekst:

We waren net de bus uitgestapt en op weg naar het strand toen ik dit huisje zag. Het was vlakbij het pand dat eerst het Amerikaanse consulaat was. Maar nog steeds loopt er beveiliging rond en werd er vreemd naar me gekeken toen ik foto’s aan het maken was. ik zat me nog te bedenken, hoe ga ik in mijn beste engels vertellen dat er iemand in Limburg is die foto’s wil hebben van trafohuisjes, maar dat hij geen terroristische dingen van plan is. Snel de camera maar weer opgeruimd dus.

bVision & Photography

De Amerikaanse vlag hangt nog op het gebouw, hetgeen aangeeft dat het dan wel geen consulaat meer is maar nog steeds amerikaans bezit is. Het nabijgelegen strand is echt schitterend. Wat velen niet weten van Tel Aviv is dat Tel Aviv bekend staat als een homovriendelijke stad. In Tel Aviv wordt jaarlijks het grootse Gay Pride festival georganiseerd.

bVision & Photography

Uiteraard is voor degen die naar het strand willen en het huisje willen zoeken, een kaartje bijgevoegd waar je moet zijn in Tel Aviv. Het strand ligt meteen achter het laatste gebouw…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.