Een spannend zitje in Middelburg
Een spannend zitje in Middelburg

Een spannend zitje in Middelburg

bVision & Photography

Hallo Sjoerd,
Enige tijd geleden was ik met mijn zoon en kleindochter in Middelburg aan de wandel. Hier zag ik dit trafohuisje annex bankje aan het begin van de Statenlaan staan. Geen nummer gezien dus dat durf ik niet te zeggen. Maar het is aan de linkerkant van de straat wanneer je vanaf de Schroeweg de Statenlaan in rijdt.
groeten,
Haba

bVision & Photography

Long,long time ago stuurde Haba van haar weblog Haba droomt verder een huisje uit Middelburg in, wat heel bijzonder is. Het heeft aan de voorzijde een mooi afdak waar je lekker kunt schuilen voor de regen, of gewoon lekker even zitten. Een multifunctioneel trafohuisje dus. Ik heb het vermoeden dat hier een bushalte is geweest, maar zeker weten doe ik dat niet. Lanzaam begin ik weer bij te komen met de huisjes. volgens mijn heb ik er nog een viertal in de wacht staan…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.