Weg spanning aan de Bouwberg
Weg spanning aan de Bouwberg

Weg spanning aan de Bouwberg

bVision & Photography

Het is niet het eerste huisje dat ten prooi valt aan de sloper, maar ik was wel nog op tijd om het vast te leggen. Inmiddels is het gesloopt. Het huisje is vervangen door het groene blok rechts ernaast. Bewaard voor het nageslacht zullen we maar zeggen. Het stond bijna bovenaan aan de Bouwberg in Schinveld (nu gemeente Beekdaelen). Schinveld ligt bijna tegen de rand aan van de achterzijde van het het Schutterspark. Schinveld ligt tegen de Duitse grens aan de Teverense heide, de Schinvelderbossen en aan de andere kan Brunssum en de Brunssumerheide. Een mooie plaats om eens een fijne wandeling te maken.

bVision & Photography
bVision & Photography
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.