Spanning aan de Sint Andriesstraat in Amersfoort
Spanning aan de Sint Andriesstraat in Amersfoort

Spanning aan de Sint Andriesstraat in Amersfoort

bVision & Photography

Het lijkt een beetje op het trafohuisje aan de Hogeweg, een kubistische variant bijna in Amsterdamse stijl, alleen is deze voorzien van een geheel eigentijdse beschildering, graffiti. Dit trafohuisje staat vlakbij het stadscentrum aan de sint Andriesstraat en Ted loopt er regelmatig langs en iedere keer weer vindt hij het een prachtig model trafohuisje. De kleur baksteen en het afdakje geven het huisje een smaakvolle uitstraling. Jammer dat ze tegenwoordig zo weinig van dit soort huisjes ontwerpen. Bij dat laatste kan ik me wel aansluiten, de tegenwoordige huisjes kun je bij elkaar in een vinexwijk zetten (wel voor kleinbehuisden dan).

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.