Spanning aan de Ursulineweg in Leusden
Spanning aan de Ursulineweg in Leusden

Spanning aan de Ursulineweg in Leusden

bovenstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

Vandaag neemt Ted ons mee naar Leusden, waar we een van de vele type 5/8ste trafohuisjes vinden. Het staat aan de Ursulineweg, een beetje tussen Leusden en Amersfoort in. Leusden was ooit de groenste stad van Nederland en eindigde zelfs op de tweede plek in Europa. Een mooie stad dus om te wonen. Trouwens met een pootje in de Gelderse Vallei en een pootje in de Utrechtse Heuvelrug mag je qua natuur niet klagen. En oké, je zult op de heide wel eens wat militaire voertuigen tegenkomen, dat moet je dan op de koop toenemen. Die jongens mogen ook ergens wat spanning vandaan halen.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.