Spanning in Tzum…
Spanning in Tzum…

Spanning in Tzum…

bVision & Photography

Spanning in Tzum… Nooit van gehoord, was mijn eerste gedachte. Waar in hemelsnaam mag dat liggen. Het ligt ten noordoosten van Sneek, ten noorden van Bolsward en ten zuidoosten van Franeker. Maar zelfs de beschrijving zegt me niets. Maar gezien de foto’s van Morgaine van Morgaine’s Passions, hebben ze er in ieder geval een trafohuisje en spanning. Iets verderop staat zelfs een betonbloktrafo… Volgens de verhalen hebben zelfs de Romeinen hier gekampeerd en bestaat het vanaf ca 600 voor Christus. Dit stukje land behoord in ieder geval aan het buurtschap Laakwerd toe. Voor degene die wat toe wil voegen kan dat uiteraard in de reacties…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.