Spanning aan de Binnewei van Siegerswoude
Spanning aan de Binnewei van Siegerswoude

Spanning aan de Binnewei van Siegerswoude

bVision & Photography

Het trafohuisje wat vandaag hier op de site staat is op de foto gezet door Morgaine van Morgaine’s Passions. Het is een mooi schoon standaard huisje, waar dat aan ligt legt Morgaine uit in de bijgesloten tekst.:
Hoi Sjoerd, ook aan dit huisje rij ik telkens voorbij onderweg naar Bakkeveen, nu op de fiets kon ik even stoppen, maar wederom, de omstandigheden van de zon, late namiddag, niet helemaal top, en zoals je kunt zien, staat het half in het weiland, dus dichterbij en meer foto’s kon ik niet maken. De straat of plek weet ik ook niet, vandaar dat ik de horeca er even bij doe, die staat er recht tegenover aan de andere kant van de weg.
Tot zover Morgaine. Het trafohuisje staat tegenover de Binnenwei 53 in Siegerswoude, in de wei van een grote boerderij. Het staat tegenover dit mooie Café ’t Foarwurk, waar Chantal en Iris, 2 jonge zussen, de scepter zwaaien. Je kunt Siegerswoude vinden tussen Drachten en Bakkeveen.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.