Groene spanning in Amersfoort
Groene spanning in Amersfoort

Groene spanning in Amersfoort

bVision & Photography

Di Mario van het weblog Di Mario.info stuurde me deze foto’s van dit mooie groene huisje aan de Utrechtseweg in Amersfoort. Daarbij schreef hij de volgende tekst:
Hallo Sjoerd, ik schrok al laatst dat ik ineens inzendingen vanuit Amersfoort voorbij zag komen. Ik wist namelijk dat ik deze inzending nog klaar had liggen. Door de begroeiing keek ik er bijna overheen, maar door de jaren heen krijg je inwendig een alarmbel als je een trafohuisje voorbij loopt.
Het lijkt wel alsof dit huisje een natuurlijke camouflage heeft door de beplanting met deze vuurdoorn, naar ik meen. Zelfs spuitbussen hebben hier geen kans. Het staat in ieder geval mooi daar op de hoek bij de spoorwegovergang.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.