Spanning op de grote zomerdijk in Wognum
Spanning op de grote zomerdijk in Wognum

Spanning op de grote zomerdijk in Wognum

bVision & Photography

Voor de mensen die nog een tiny house zoeken, niet verder zoeken, Bettie van haar weblog Bertiebo heeft er ene gevonden. Aan de grote zomerdijk in Wognum, nou ja, een stuk buiten Wognum. Op een langere fietstocht om het jaar uit te luiden kwamen ze dit huisje tegen. Dit Trafohuisje staat daar gewoon mooi en schoon te wezen en zijn werk te doen. Degene die niet weten waar het in West-Friesland gelegen Wognum bekend door is geworden, nou, door de voormalige DSB Bank van Dirk Scheringa, deze was in Wognum gevestigd en ging in 2009 failliet. Het voormalige bankgebouw is het “nieuwe” gemeentehuis van de gemeente Medemblik.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.