Spanning bij de schapen in Hierden
Spanning bij de schapen in Hierden

Spanning bij de schapen in Hierden

bVision & Photography

Zo ergens vlak buiten Harderwijk vond Di Mario van het weblog Di Mario.info dit trafohuisje verscholen tussen de schapen. Een mooie landelijke omgeving waar dan ineens midden in een weiland zo’n huisje staat. Hij schreef daar zelf het volgende bij:
Hierden is een dorp in de gemeente Harderwijk. Het dorp wordt in 1331 voor het eerst genoemd en is ontstaan uit verschillende buurtschappen in de stadslanderijen ten oosten van Harderwijk. Hierden is een agrarisch dorp met een eigen karakter vanwege de vele Noord-Veluwse boerderijen. En daar tussen de weilanden stond dit trafohuisje op me te wachten.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.