Spanning in Soest
Spanning in Soest

Spanning in Soest

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Vandaag laat ik het woord geheel aan Hans Bank, van het bekende Logbankje. Die heeft alles over dit trafohuisje al mooi voor me uitgezocht:
Na Baarn nu een trafohuisje in Soest wat ook achter een groende haag is verscholen. Ook in dit geval is het wel zo netjes om het trafohuisje af te schermen, het staat namelijk aan de Begraafplaats Petrus en Paulus aan de Sint Annahof in Soest. Op de website http://www.rkb-petrusenpaulus.nl/ is te lezen: De Rooms Katholieke Begraafplaats Parochie van de H. H. Petrus en Paulus, zoals het kerkhof officieel heet, is het oudste, nog in gebruik zijnde kerkhof van Soest. Het is gelegen langs de Dalweg, met de ingang aan het St. Annahof. De begraafplaats is van oorsprong uit omstreeks 1828 en behoorde bij de R.K. Parochie van de H. H. Petrus en Paulus. Tijdens mijn fietstocht door Soest richting de Soesterduinen reed ik via de Dalweg en zag ik het trafohuisje staan.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.