Spanning in Kesteren
Spanning in Kesteren

Spanning in Kesteren

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

De foto’s van dit dubbele trafohuisje zijn gemaakt door Bertie van haar weblog Bertiebo. Even een bevriende hond uitlaten, en dan kom je dit tegen, een groot dubbel trafohuis uit 1922, gebouwd in opdracht van de PGEM naar een ontwerp van G. Versteeg. Heel mooi is het tegelwerk vervaardigd door de Plateelbakkerij De Distel te Amsterdam. Het trafohuis is te vinden aan de stationsstraat in Kesteren (gemeente Neder-Betuwe) en is een rijksmonument. De twee laagspanningsruimten liggen aan de voorzijde en de hoogspanningsruimten kun je via de zijkanten bereiken. Het is het grootste trafohuis van dit type(G4R).

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.