Gesloopt in Harderwijk
Gesloopt in Harderwijk

Gesloopt in Harderwijk

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Door de bouwplannen van zon 240 woningen op de hoek van de verkeersweg-Hoofdweg moest de vestiging de RABOBANK worden gesloopt. Toen Di Mario van het weblog Di Mario.info daar langs kwam zag hij dat er een stuk van het gebouw was blijven staan. Hij dacht dat dat misschien de ooit gebruikte kluis was, maar toen Hij eens beter keek bleek het een inpandig trafohuisje te zijn. Nu komt dat bij de bouw van deze woningen uiteraard wel van pas, maar ik vrees dat dit uiteindelijk ook gesloopt wordt. Het gebouwtje staat overigens aan de Handelsweg (was achteringang van de RABOBANK)

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.