Spanning in Westendorp
Spanning in Westendorp

Spanning in Westendorp

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Het trafohuisje wat Nicole van o.a. het weblog huisvlijt.com me toestuurde vind ik een beetje mystiek. Ik heb de originele foto’s wat moeten bijwerken want het was een beetje mistig. Maar je moet er maar aan denken om er ook een foto van te maken, zeker als je daar met de fiets langs rijdt. Helaas hebben onverlaten het voorzien van een niet gewenste beschildering, maar verder is het erg leuk. Het ligt aan de Stompdijk in Westendorp. Westendorp met ruim 1100 inwoners is voornamelijk agrarisch georiënteerd. Het heeft een prachtige omgeving, die bestaat uit de natuurgebieden Tandem en Noorderbroek. het maakt deel uit van de gemeente Oude IJsselstreek in de Gelderse Achterhoek.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.