Eindhoven – Stratum
Eindhoven – Stratum

Eindhoven – Stratum

Trafohuisjes bVision.nl

Tegenover huisnummer 197 op de Roostenlaan in Stratum (Eindhoven) staat dit trafohuisje. Net ontdaan van alle graffiti staat het daar een stuk mooier te zijn dan voorheen. Het past uiteraard nog niet bij de school die heel nieuw is, maar wel bij de buurt waar die staat. De huizen in de straat stammen allemaal uit de dertiger jaren.

Trafohuisjes bVision.nl

Helaas is dit niet het origineel daar geplaatste trafohuisje, dat kwam ik heel toevallig wel tegen op mijn zoektocht en stond op de site van Eindhoven in beeld de foto is genomen door N. Voorhoeve in 1955.

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 51.416231 en 5.491483 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.