Rosenheim, Duitsland
Rosenheim, Duitsland

Rosenheim, Duitsland

Trafohuisjes bVision.nl

Het spannende huisje van vandaag is gevonden door Annemarie. En nog wel in Rosenheim, aan de Happinger Straße, in Duitsland. Het trafostation op zich is niet bijzonder, wel dat het is aangepast in de kleuren van de winkel die er gebruik van maakt. En mooi groen is niet lelijk toch. Dit maakt het toch wel moderne huisje bijzonder.

Trafohuisjes bVision.nl

De stad Rosenheim ligt in de provincie Bayern (Beieren).

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 47.8406 en 48,12.123406 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

Eén reactie

  1. Annette Barendregt

    Ik vind het wel grappig gedaan, diezelfde kleuren. Valt het ook niet zo op. Raar eigenlijk dat je overal in Europa van die overdekte boodschappenkarretjesstallingen ziet, behalve in NL. Wij blijven maar met die kletsnatte dingen door de winkel scheuren. Maar dat heeft natuurlijk weer niks met die stroomhuisjes te maken. Fijne zondag, Sjoerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.