Roeselare (2) Weststraat / ’t Hoog Stuk
Roeselare (2) Weststraat / ’t Hoog Stuk

Roeselare (2) Weststraat / ’t Hoog Stuk

Trafohuisjes bVision.nl

Het volgende trafohuisje komt van Francky Spruytte een werkelijk mooi Exemplaar met de bijgaande begeleidende tekst:Toen we deze namiddag terug naar huis gingen zag ik dit “spannend” huisje staan. Het staat op de hoek van de Weststraat en ’t Hoog Stuk te Roeselare.

Trafohuisjes bVision.nl

Voor zever ik kan zien is dit een uniek huise waar zowel boven als onderleidig gebruikt wordt. Dat komt wel vaker voor, maar dit huisje is wel erg uitgeschaald. De bovengrondse leidingen lopen meestal naar de buitenwijken en de rest gaat ondergronds naar de stad. Het trafostation is in een uitzonderlijk goede conditie.

Trafohuisjes bVision.nl

Coördinaten: 50.9485 en 3.112188 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.