Rhenen
Rhenen

Rhenen

Trafohuisjes

Dit huisje treffen we aan aan de grebbeweg in Rhenen. Toch een historische plaats in Nederland. Het is aangedragen door Di Mario, die hiermee de provincie Utrecht op de kaart zet. De lokatie is op de kaart niet zo terug te vinden als op de foto is weergegeven. Inmiddels is de afgraving bebouwd. Waarschijnlijk hebben de twee trafohuisjes een andere bestemming. Ene voor de woonwijk en de andere voor de industrie, anders had het waarschijnlijk ook wel in een iets groter huisje gepast.

Trafohuisjes bVision.nl

Coordinaten: 51.958214 en 5.589203 (Google Maps)

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.