Boppard(2)
Boppard(2)

Boppard(2)

Trafohuisjes bVision.nl

Natuurlijk staan de trafohuisje ook in het centrum van dit stadje Boppard. De tekens op het huisje laten niets te weten over, zelfs de straatnaam staat erop. Uiteraard aangedragen door Han, die ook de foto’s voor het eerste deel aanleverde, waarvoor dank. Boppard ligt aan de Rijn en is een plaats in Rheinland Palts. Het is een toeristisch trekpleister en naast hotels vindt je ook campings. Het is een historische stad met een paar schitterende bouwwerken, zoals o.a. de uit de twaalfde eeuw daterende Sint-Severuskerk.

Trafohuisjes bVision.nl

De foto’s hierbij zijn afkomstig van Han Vogel:

 • http://www.hanvogel.nl/
 • http://fotohanvogel.blogspot.nl/
 • De coördinaten zijn 50.232891 en 7.5867 (Google Maps)

  Trafohuisjes bVision.nl

  click to see the pictures big

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.