Breukelen, Straatweg
Breukelen, Straatweg

Breukelen, Straatweg

Trafohuisjes bVision.nl

Het wondermooie trafohuisje van deze week staat in Breukelen aan de straat weg bij huisnummer5. en is ingezonden door Margo van Truly Fair. Het huisje staat naast Schoehuijs Tuinhout & Steengoed. Het is beheer bij stedin en is bijzonder mooi afgewerkt.

Trafohuisjes bVision.nl

Het is jammer dat een onverlaat een poster op de deur heeft geplakt en op deze wijze het huisje weer heeft ontsierd. Doet men zijn best om de huisjes te ontdoen van dit soort zaken en van grafitti beginnen ze gewoon weer opnieuw. Daarom heb ik ook de foto weggelaten waarvoor reclame wordt gemaakt, wat mij betreft mogen ze de kosten van het verwijderen bij die organisatie claimen..

Trafohuisjes bVision.nl

Breukelen is een dorp in de gemeente Stichtse Vecht in de Nederlandse provincie Utrecht. Het ligt aan de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal. Breukelen was tot 1 januari 2011 een zelfstandige gemeente. Het Trafohuisje ligt aan de straatweg, niet ver van Nijenrode Business University.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.