Roeselaere – koning Leopold I laan
Roeselaere – koning Leopold I laan

Roeselaere – koning Leopold I laan

Trafohuisjes bVision.nl

Het volgende huisje komt van Collega blogger Francky Spruytte, en dit staat aan de Koning Leopold 1 Laan in Roeselaere. Het huisje staat er opvallend schoon, mooi te wezen en past ook goed in het straatbeeld aldaar. Het huisje ligt dichtbij zijn huis, maar wie ver zoekt zal het dichtbij vinden, of zoiets.

Trafohuisjes bVision.nl

De stad Roeselare is de hoofdstad van de Roodbruine Bieren, ofwel internationaal de Flanders Red Ales Capital. In dat kader is het is mogelijk om de brouwerij Rodenbach in combinatie met een fietstocht in en rond Roeselare te bezoeken. Een fiets nodig om deel te nemen? Huur er eentje bij het Roeselaars Fietspunt Eco-velo. Daar kun je ook Electrische fietsen huren, wel even met Francky een afspraak maken…

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.