New Orleans French Quarter
New Orleans French Quarter

New Orleans French Quarter

Trafohuisjes bVision.nl

Dat ze met stroom niet overal zo omgaan als in Nederland mag alom bekend zijn, daarom is het niet verkeerd om ook beelden van over de hele wereld te zien. Chantal van chantaliaans stuurde deze twee foto’s op met het idee doe er maar wat mee. de foto’s zijn genomen in het oudste deel van New Orleans. New Orleans, gelegen in het zuiden van de Verenigde Staten maakt deel uit van de staat Louisiana. De stad is trots op haar muziekverleden (jazz zou hier ontstaan zijn) en heeft daarnaast een mooie architectuur en een prachtige wijk, French Quarter, te bieden. French Quarter is de oudste wijk van New Orleans. In deze wijk vindt u gerestaureerde oude huizen, vele met balustrades en kleurrijke bloementuinen. Bourbon Street is de bekendste straat van dit stadsdeel. Slenter op uw gemak door het French Quarter en u zult prachtige hoekjes tegenkomen, lokale muziekcafés, leuke restaurants en wat al niet.

Trafohuisjes bVision.nl

De drie vuilnisemmers in de lucht zijn zogenaamde Masttransformatoren in in de USA ook wel pole mount transformers genoemd. Deze distributie transformatoren worden primair gevoed met 15.000 volt en secundair met split-phase 240/120 volt. Vaak hangt er maar een, maar meestal meerdere die secundair aan elkaar gekoppeld zijn.

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.