Tongeren, op Dreef in Nerem
Tongeren, op Dreef in Nerem

Tongeren, op Dreef in Nerem

Trafohuisjes bVision.nl

AugustusHallo Sjoerd,
Onlangs kwam ik dit hier tegen en gelukkig had ik mijn fototoestel mee. Het bevindt zich in Nerem een deelgemeente van Tongeren. Om het je gemakkelijk te maken stond er zelfs een adres op vermeld zodat ik daar ook maar een foto van genomen heb. Zo zul je het wel gemakkelijk kunnen terug vinden.
Groetjes Micheline (Merel van ogen in de schaduw)

Trafohuisjes bVision.nl

Nu was dit terugvinden in de oudste stad van Belgie iets moeilijker dan verwacht, want er bestaat geen dreefstraat in Nerem of Tongeren. Bij het zoeken daarop kwam ik steeds in Mechelen uit. Blijkt dat ze het woordje straat ervan af hebben gehaald en het heet nu Dreef…
Het is eigenlijk een Trafohuisje gebouwd voor bovengrondse leidingen, maar zoals ik al eerder schreef, je kunt veel geld besparen door hergebruik te maken van de aanwezige middelen. Metsel de gaten maar dicht en je hebt nog steeds een prima huisje met een mooi puntdak, zodat je het op Google ook makkelijk kan herkennen.
en nog iets schreef Merel: “En dit hier stond een einde verder – ergens dicht bij het Neremsplein”
Zo tak je dus even stoom af op straatniveau. Met Kermissen en markten zie je dat in Nederland ook nog vaak.

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the pictures big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.