Zeelieden spanning in Saint-Valery-sur-Somme
Zeelieden spanning in Saint-Valery-sur-Somme

Zeelieden spanning in Saint-Valery-sur-Somme

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Het trafohuisje van deze week staat in Frankrijk en is gespot door Jeanne. Op vakantie en dan aan mij denken bij het zien van een transformatorstation, zoals die dingen heten. Gekker moeten we het niet maken, straks droomt er nog iemand van. Maar zonder gekheid, dit is een bijzondere. Maar laat ik eerst Jeanne aan het woord:

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Dit transformatorhuisje lag op zo’n prachtige plek, die kon ik niet zomaar laten staan. We bezochten een prachtig stadje aan de monding van de Somme: Valery-sur-Somme in Picardië. Naast de hooggelegen school met ver onder ons de Somme en de rest van het stadje stond dit huisje. Ik denk dat de straatnaam Rue de Corderies is. Vlak ernaast is een trap naar beneden naar het stadje. Ik hoop dat je zo voldoende informatie hebt en mijn bijdrage binnenkort zult plaatsen.
Alvast bedankt
groeten
Jeanne

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Saint-Valery-sur-Somme (Nederlands: Sint-Walarik) is een gemeente in het Franse departement Somme (regio Picardië) en telt 2686 inwoners (1999). De plaats maakt deel uit van het arrondissement Abbeville en ligt op de spoorweglijn van de Sommebaai. De gemeente bestaat uit een modernere benedenstad, gericht op toerisme en een oudere bovenstad. Je kunt er zelfs een Big Mac krijgen

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.