Treinspanning in Goes
Treinspanning in Goes

Treinspanning in Goes

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Soms heb je wel eens geluk, zoals het geluk dat Haba naar Goes was geweest. Maar leest u zelf maar wat ze schreef:
Goede avond Sjoerd,
Vandaag was ik met dochter en kleindochter mee met de museumtrein ( stoomtrein Goes -Borsele) Op het emplacement van de trein in Goes, zag ik een trafohuisje staan. Ik heb het voor je op de foto gezet, maar ik weet niet of het daar een adres heeft, zo bij het rangeerterrein.
Groeten Haba

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Nu wist ik al jaren dat daar een trafohuisje stond, maar ik was nooit in de gelegenheid geweest om het op de foto te zetten. Of het was dicht of te slecht weer, of niet in de buurt geweest. Maar nu staat het op de site en ben ik een tevreden mens…

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.