Een peperbus in Harderwijk…
Een peperbus in Harderwijk…

Een peperbus in Harderwijk…

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Vandaag hebben we dankzij Di Mario een superlange blog. Niet dat er zoveel geschreven staat, in tegendeel, maar deze peperbussen zijn zo hoog dat ik ze alleen maar op deze wijze erop krijg. En dat terwijl ik voorstander ben van publiceren in Landscape. Maar we laten Di Mario even aan het woord:

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Op de boulevard in Harderwijk liep ik ineens tegen deze ‘ peperbus’ aan. Ik weet niet of hij tijdelijk is omdat de boulevard volledig wordt gerenoveerd ivm het waterfront waar ze mee bezig zijn. Maar deze werkt en hij staat op de foto. Ik heb voor de zekerheid een url van maps erbij gedaan zodat je weet waar hij staat. Want anders is er niet uit te komen omdat google wat achter loopt.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Als ik kijk naar de plaats waar deze staat is dat waarschijnlijk tijdelijk, want de fundering en alles eromheen is nog niet klaar. En ik neem aan dat deze mooie dame daar ook niet is achtergebleven.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

even nog ter info over waterfront waar deze tekst vandaan komt:
Met 1.400 woningen dichtbij het water, een nieuwe jachthaven, een gastvrije passantenhaven, een stadsstrand, twee parkeergarages en vele winkel-, horeca- en vrijetijdsvoorzieningen op de vernieuwde boulevard krijgt het centrum van Harderwijk weer een gezicht aan het water. Bedrijvigheid en industrie maken plaats voor wonen, winkelen en recreëren, op en rond het water.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.