Spanning in Gerhardsbroich
Spanning in Gerhardsbroich

Spanning in Gerhardsbroich

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Van Inge kreeg ik de bovenstaande foto van een nieuw Belgisch trafohuisje. Maar dat kan ze beter zelf vertellen:
<Inge>
Dag Sjoerd,
We hebben een mooie route gefietst, stukje buiten Gemmenich kwam ik dit huisje tegen en dacht natuurlijk gelijk aan jou :-). Het was net buiten Gemmenich, we fietsten over de gewone weg richting Sippenaeken. Het lag aan de rechterkant, achter een hek.
Groetjes, Inge
</Inge>
Het was even zoeken, maar ik heb de plaatsgevonden waar het staat. Helaas is dat op de onderstaande foto van Google nog niet te zien. Ik ben er wel voor met mijn bolide langs moeten rijden. Maar wat ik even verder aantrof was zeker de moeite waard, ook in België staan mooie oude trafohuisjes… Het trafohuisje van Inge ligt op het kruispunt van Rue de terstraeten, Rue de Grunebempt en bij het aan de Gerhardsbroich gelegen restaurant “Les Trois Marroniers”.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.