Spanning in Leogang, Saalfelden
Spanning in Leogang, Saalfelden

Spanning in Leogang, Saalfelden

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

<Inge schrijft>
Toen we een tijd geleden in Oostenrijk waren zag ik dit nieuwe trafohuisje. Het staat in Leogang, Salzburgerland, vlakbij de grote weg (B164) van Saalfelden richting Hochfilzen. Niet echt een speciaal huisje, maar wellicht toch geschikt voor je verzameling ‘buitenland’?</Inge schrijft>

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Mooi is het niet, en ook nog niet klaar, het moet nog worden afgewerkt, maar het geeft wel een beeld waar het naartoe gaat met de mooiere huisjes, ze worden allemaal uiteindelijk vervangen door dit soort containers.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.