Nieuwbouw spanning in Hoorn
Nieuwbouw spanning in Hoorn

Nieuwbouw spanning in Hoorn

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Bertie van Bertiebo stuurde me de bijgaande foto van een reeds lang geleden beloofd huisje bij haar in de buurt, het is inmiddels ook al de derde week op rij hier dat ze hier een trafohuisje laat zien, volgende week nog een bijzondere en dan komen er weer andere huisjes aan de beurt, ik heb er nog voldoende liggen voorlopig. we laten eerst Bertie aan het woord.
<Bertie schrijft>Goeiemorgen, Sjoerd.
Dit is dan het huisje vlak bij mijn huis. Het huisje dat ik in al die jaren dat ik hier woon nog nooit bewust had gezien. En toen het er eindelijk van kwam dat ik het op de foto ging zetten, kon ik het eerst niet eens vinden. Het adres is Boogschutter. Dat staat er ook op. Ik vind het wel leuk dat de bewoner van het huis erachter zijn poortdeur er gewoon aan vast heeft gemaakt. En ik vind het een aparte deur.</Bertie schrijft>
Hoorn is een mooie oude havenstad waar je het verleden van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie overal tegenkomt, het ligt aan de voormalige Zuiderzee, tegenwoordig het Markermeer. Uiteraard is ook hoorn met zijn tijd meegegaan en heeft vele niewbouw-wijken, zoals de Grote Waal waar dit trafohuisje staat.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.