Spanning op de veluwe
Spanning op de veluwe

Spanning op de veluwe

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

<Morgaine schrijft>
Hey Sjoerd,
Een tijdje terug ging ik naar de Veluwe, het Speulder & Sprielderbos op zoek naar ’t Solse Gat en we kwamen zomaar midden in de weilanden op de heen weg een trafohuisje tegen, welke ik natuurlijk graag aan jou mee geef! Het trafohuisje stond aan de Waterweg en het nummer staat op het huisje zelf, nummer 16a bij Putten of in Putten, weilanden, erg lastig om te weten waar je precies bent. 😉
Liefs,
Morgaine
</Morgaine schrijft>

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Veluwe, Putten, mij zegt dat niets, maar na enig zoekwerk via Google op internet heb ik toch wat korte informatie:
Putten is een oud dorp, gelegen in het kustgebied van de vroegere Zuiderzee. Het is één van de, vanuit agrarisch oogpunt bezien, beste plekjes van de Veluwe. Ofwel het zegt nog niet veel. Het lijkt me een saaie stad, maar dat wil niets zeggen over de leefmogelijkheden…

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.