Spanning in La Roche
Spanning in La Roche

Spanning in La Roche

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

De mooie foto van dit trafohuisje is gemaakt in La Roche en Ardenne, een stad aan de oevers van de Ourthe. Wieneke, van het blog Griemmank was een weekje op vakantie in de Ardennen, waar ze in La Roche dit trafohuisje vond, of zoals ze in België zeggen een elektriciteitscabine. Een uitzonderlijk mooi en modern exemplaar. Het ligt bij de in 2006 geplaatste voetgangersbrug aan de Avenue de Villez. La Roche heeft in de tweede wereld oorlog zwaar onder vuur gelegen en er zijn dan ook verschillende oorlogsmonumenten te vinden. Waaronder twee tanks uit die tijd. Wat hogerop de berg liggen de ruïnes van het kasteel. Een mooie toeristische stad in een bosrijke omgeving. De Ourthe wordt veel gebruik voor waterrecreatie.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.