Spanning in Duindorp
Spanning in Duindorp

Spanning in Duindorp

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Er stonden er nog een paar trafohuisjes in de wacht en dan kan het wel eens een weekje langer duren dan verwacht. Vandaag een Trafohuisje van Bertie van Bertiebo Er zit een leuk verhaal aan vast, en dat verteld ze zelf:

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Hoi Sjoerd,
Op onze oppasdag in Duindorp (Den Haag) gaan we vaak met onze kleinzoon naar het strand. Dan passeren we altijd een ‘huisje’. Ik had er al tijden geleden een foto van gemaakt. Toen ik dat deed stond de deur open en waren er mannen aan het werk. Ik vroeg of ik binnen een foto zou mogen maken, maar dat mocht absoluut niet. Een van de mannen vertelde dat hij dan in de problemen zou kunnen komen. De reden: daar is veel koper in verwerkt en dat wordt gejat.

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Afgelopen week kwamen we er weer langs. We twijfelden even aan ons eigen verstand: huh was dit er vorige week ook? Maar we bedachten samen dat het gewoon in de afgelopen week was geschilderd. Ik vind het echt hartstikke mooi.
Groet van Bertie

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Wat Bertie er niet bij verteld is dat deze Wieringsestraat waar dit trafohuisje staat helemaal aan de duinrand ligt en je vandaar direct naar het strand kan lopen, je komt dan bij strandpaviljoen Zuid uit. Mensen die daar wonen hebben het maar goed denk ik dan, huisjes met zeezicht als je hoog genoeg woont en een zwembad voor de deur…

click to see the picture big

Trafohuisjes bVision.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.