Spanning bij de markt in Tel Aviv
Spanning bij de markt in Tel Aviv

Spanning bij de markt in Tel Aviv

bVision & Photography

Vandaag nemen we het vliegtuig naar Tel Aviv waar Di Mario van Di Mario.info regelmatig zijn vakanties door brengt. Maar laten we het hem zelf maar even uitleggen:
Deze twee foto’s komen uit Tel Aviv. Ik heb het nagevraagd. Het moet een Trafohuis zijn. Vlakbij de Shuk Ha’Carmel, de beroemste markt van Israël. Waar ik elke vakantie wel een keer te vinden ben. Soms stap ik er uit om naar het strand te lopen, maar soms ook om langs de vele winkels richting de bekende Dizengoff. Waar de dames meestal uren kunnen winkelen.

bVision & Photography

Dat maakt me dan nieuwgierig Het Dizengoff center is een groot winkelcentrum in twee gebouwen ondergebracht aan weerszijden van Dizengoff Street en verbonden door een loopbrug. de erin ondergebrachte winkels verkopen alle denkbare items zowel voor de inwoners van Tel Aviv alsook voor de vele vakantiegangers die deze grote Mall winkelen. Uiteraard kun je er ook voorzien worden van een natje en een droogje. Er schijnt in een van de geboeuwen een grote metalen Predator te staan waar veel mensen selfies maken.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.