Spanning en een Kever in LA la Leiden
Spanning en een Kever in LA la Leiden

Spanning en een Kever in LA la Leiden

bVision & Photography

Dit weekend doen we er maar één zal Di Mario van Di Mario.info gedacht hebben, en ik sluit me helemaal bij hem aan. Vandaag en morgen maar één logje dus. Dat van die Volkswagen en het trafohuisje aan de Rembrandtstraat in Leiden.

bVision & Photography

De keuze is reuze, een trafohuisje en een Volkswagen Kever, moet ik nu gaan voor het trafohuisje of voor voor de auto of beide dacht Di Mario op bezoek in Leiden, en zo besloot hij, daar in Leiden kan dat allebei tegelijkertijd. Wel zo efficient…

bVision & Photography

De volkswagen is uiteraard een kever, en wel een kever uit 1969. Model 1300. Met een 4-cilinder motor met een vermogen van 44 pk was het geen uitgesproken hardloper, maar wel een zeer geliefde wagen. Er zijn er niet voor niets zoveel van verkocht. En deze ziet volgend jaar Abraham. Er zit wat achterstallig onderhoud aan deze auto, maar er zijn kansen. Een goede body off is bij een kever goed te doen.

bVision & Photography

Een body off restauratie is bij een trafohuisje niet van toepassing. Het metselwerk ziet er nog prima uit en aan de kleur van de stenen te zien is het metselwerk pas gereinigd. Dit doet me vermoeden dat ook de deuren een nieuwe laag verf gaan krijgen.

bVision & Photography

Het trafohuisje kun je vinden ergens achter het Sieboldhuis. Vanaf de beroemde Rapenburg de groenhazegracht op en dan de Rembrandstraat in lopen. Recht tegenover restaurant Kitch, vind u het huisje, ik vrees dat de Volkswagen er niet zal staan. Als ik het over Leiden heb denk ik meteen aan Leidse Glibber,aan Jochem Myjer en aan La la la Leiden

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.