Spanning in Berkeley (UK)
Spanning in Berkeley (UK)

Spanning in Berkeley (UK)

bVision & Photography

Op vakantie kan het best zijn dat je ook ergens een trafohuisje tegenkomt, want ook in de United Kingdom gebruiken ze stroom. En dan is het best wel handig als Frank 103 dan even aan mijn verzameling denkt. Dit huisje staat in Berkeley, vlak bij het kasteel ‘Berkeley Castle’ (slideshow), het ligt aan 16 Marybrook St, Berkeley, Engeland. Berkeley is een dorpje in het Engelse graafschap Gloucestershire. Het is naast het kasteel ook bekend als de plaats waar Edward ll vermoord werd, en waar wetenschapper Edward Jenner, bekend van wereld’s eerste vaccin, voor pokken, geboren werd.

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.