Spanning in Hichtum

bVision & Photography

Bettie van haar weblog Bertiebo stuurde me foto van een mooi schoon trafohuisje in Hichtum waar ze toevallig terecht kwamen tijdens hun elf-fonteinen-tocht. Ze schreef daar een mooi verhaal over Nienke van Hichtum. Hichtum is een dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân, zo ergens in de buurt van Bolsward aan de Harlingervaart. En wat er verder gebeurt lees je gewoon bij Bettie…

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Dit bericht heeft één reactie

  1. Ook wel weer een mooie en ik hoop dat je mijn foto ook heb ontvangen want ik deed het via een mailadres die ik nog had van je want het formulier deed het hier bij mijn niet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.