Spanning in Westhoek
Spanning in Westhoek

Spanning in Westhoek

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltjes zout.

bVision & Photography

Jan van Afanja.com stuurde me de bijgaande foto’s toe van een wonderbaarlijk mooi trafohuisje in Westhoek. Dan kun je inderdaat dromen van een deur eruit en vervangen door glas en he hebt een prachtig Tiny House. Zelfs de grote valt niet tegen dan. Maar goed we dromen nog even verder als Jan zijn zegje doe bij deze schoonheid.
Hey Sjoerd,
In de bijlage een paar foto’s van een trafohuisje aan de Oudebildtdijk 1166 in Westhoek. Voor zover ik heb kunnen zien, staan er nog twee twee vrijwel identieke huisjes met lagere nummer langs de Oudebildtdijk. Dit huisje bood echter het mooiste plaatje met op de achtergrond de Waddenzeedijk nog net zichtbaar.
Groetnis, Jan

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Spanning in Westhoek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.