Een trafohuisje op stand in Schuddebeurs
Een trafohuisje op stand in Schuddebeurs

Een trafohuisje op stand in Schuddebeurs

bVision, de naakte waarheid, met af en toe een korreltje zout

bVision & Photography

Het Mooie trafohuisje inclusief de fraaie tuin wat u hier vandaag op de site ziet staan is op de foto gezet door Ria van haar weblog riavanfelius.nl. Ze scheef hierbij het volgende:

In 2016 maakte ik al eens foto’s maar die stuurde ik nooit of ze kwamen niet aan ik weet het niet meer. Vandaag nog een keer foto’s gemaakt omdat ik er was. Kijk maar welke versie je pakt, de maartse van nu of de mei versie uit 2016. Het staat aan de Heesterlustweg in Schuddebeurs waar ook de Buitenplaats Heesterlust aan ligt.
Ik heb de foto’s ze gewoon een beetje gehusseld.

Onderstaande afbeeldingen zijn aanklikbaar

Schuddebeurs (Zeeuws: Schoddebozze) is een buurtschap in de gemeente Schouwen-Duiveland, in de Nederlandse provincie Zeeland. In de zeventiende en achttiende eeuw bouwden regenten uit Zierikzee er buitenplaatsen. Tot 1961 behoorde Schuddebeurs tot de gemeente Noordgouwe, waarna het tot 1997 deel uitmaakte van de gemeente Brouwershaven. De plaatsnaam komt van een gelijknamige herberg die hier in de zeventiende eeuw stond.(Wiki) De foto hieronder die Ria maakte is een prima voorbeeld van zo’n buitenplaats en werd rond 1765 gebouwd door Hendrick de Groot uit Zierikzee.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.